CONTACT

CONCEPT A

Concept-A bv is een bedrijf opgericht in 2014 met passie voor Hout- en Bouw; een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle vormen van schrijnwerk en algemene aannemingen en renovatiewerken. Wij maken gevels in hout, plaatsen binnendeuren, maken vast meubilair, doen totaal renovaties van gebouwen,… en dit alles voor projecten.

We kiezen voor een Concept waarin we meer willen zijn dan enkel uitvoerder. We willen meedenken over uitvoeringsmethodes met het ganse bouwteam met respect voor ieders rol.

Onze ervaring en expertise is hierbij een meerwaarde, de specifieke eisen van een project zien we als uitdagingen.

We willen een A-merk zijn, daarom kiezen we er voor om kwaliteit te leveren. Deze kwaliteit is geen doel op zich, maar volgt uit onze drang naar voldoening en eer van ons werk. We willen op elk werk met trots kunnen terugkijken. Klantentevredenheid is hierbij een graadmeter.

De letter A is Allesomvattend. Wij doen Algemene Aannemingen en volledige renovaties van gebouwen van A tot Z en voeren zowel rechtstreeks als in de rol van onderaannemer Alle vormen van schrijnwerk uit.

De letter “A” staat ook voor Antwerpen. We zijn immers regionaal georganiseerd en kijken vooral uit naar werken in en rond Antwerpen. Mobiliteit wordt immers steeds belangrijker. Wanneer onze klant het wenst, zijn we echter met plezier bereid om hem te volgen naar andere locaties. Hierbij kunnen we zelf werken aannemen of werken doorgeven aan onze partner.

Waarmee kunnen we U van dienst zijn ?